لیست اختراعات امير ابوالحسني
در مرحله نخست گلبرگ تازه زعفران از مزارع مختلف استان خراسان رضوي و شهر نطنز در استان اصفهان جمع آوري شد و به سه روش خشك شد. اين سه رو ش عبارتند از : ا خشك كردن با تابش مستقيم شعله ٢ خشك كردن با جابجايي اجباري هواي داغ 3 خشك كردن با جابجايي اجباري هواي محيط سپس برخي تركيبات مهم آن سنجيده شد تا مناسب بودن براي كشت بررسي شود. سپس برخي تركيبات مهم آن از جمله مواد فنوليك سنجيده شدند. با توجه به بالا بودن مقدار فنوليك براي مصرف اين گياه به عنوان خوراك دام بايد روشي از ارزان و عملي براي كاهش مقدار مواد فنوليك به كار برد. به همين دليل قارچ سفيدپوس فنركايت كرايسسپريم انتخاب شد تا در ورآوري بستر جامد بر روي گلبرگ كشت شود. اين قارچ با تراوش انزايم لكيز تركيبات فنوليك را تجزيه مي كند. در اين آزمون تركيبات فنوليك پس از هفت روز 78.4 درصد كاسته شدند و اين كاهش پس از 14 و 21 روز به ترتيب به 89.6 و 93 درصد رسيد. همچنين پروتئين سنجيده شده به روش بيوره در بيشترين حالت به 205.49 ميلي گرم به ازاي هر گرم گلبرگ خشك اوليه برآورد شد. بيشترين كنش وري لكيز در روز يازدهم به اندازه 1507.9 واحد در هر گرم گلبرگ خشك اوليه رسيد.
در مرحله نخست گلبرگ تازه زعفران از مزارع مختلف استان خراسان رضوي و شهر نطنز در استان اصفهان جمع آوري شد و به سه روش خشك شد. اين سه رو ش عبارتند از : ا خشك كردن با تابش مستقيم شعله ٢ خشك كردن با جابجايي اجباري هواي داغ 3 خشك كردن با جابجايي اجباري هواي محيط سپس برخي تركيبات مهم آن سنجيده شد تا مناسب بودن براي كشت بررسي شود. با توجه به بالا بودن مقدار ليگنين در ساختار سلولي گلبرگ احتمال مي رود قارچ هاي مصرف كننده اين تركيب تنزايم هايي را كه در چرخه تجزيه و مصرف ليگنين به آنها نياز دارند را به بيرون از بافت خود تراوش كنند. به همين دليل قارچ سفيدپوس فنركايت كرايسسپريم انتخاب شد تا در ورآوري بستر جامد بر روي گلبرگ كشت شود. اين قارچ با تراوش انزايم ليگنين پراكسيديز تركيبات ليگنينليتيكي را تجزيه مي كند همچنين قارچ ريسه اي اسپر جيلوس نايجر هم از آنجا كه در برخي منابع توانايي تراوش برون سلولي اين انزايم از آن گزارش شده مورد آزمون قرار گرفت . حالات و روش هاي مختلفي براي يافتن بهترين شرايط كشت بررسي شدند و بيشترين ميزان انزايم اندازه گيري شده در كشت برروي گلبرگ سترون شده با نور UV با ف.كرايسسپريم به 1583 واحد در روز چهارم رسيد و براي ا.نايجر اين مقدار در روز يازدهم برابر 39 واحد بين المللي در هر گرم گلبرگ خشك اغازين بود.
در مرحله نخست گلبرگ تازه زعفران از مزارع مختلف استان خراسان رضوي و شهر نطنز در استان اصفهان جمع آوري شد و به سه روش خشك شد. اين سه رو ش عبارتند از : ا خشك كردن با تابش مستقيم شعله ٢ خشك كردن با جابجايي اجباري هواي داغ r خشك كردن با جابجايي اجباري هواي محيط سپس گلبرگ هاي پودر شده و از الك براي يكدست شدن انداره عبور داده شدند. آنگاه يك شب در برابر تابش اشعه UV قرار داده شدند تا استريل گردند. بخشي ديگري از اين گلبرگ ها به جاي سنترون شدن با اشعه UV به وسيله اشعه و اتوكلاواستريل شدند. آنگاه گلبرگ ها برروي سيني پخش شده و آب به مقدار لازم براي تامين رطوبت به آن افزوده شد. سپس مايه تلقيح قارچ بر روي آن پاشيده شده و كشت در انكوباتور آغاز شد. پس از كشت گلبرگ جمع آوري شده و اتوكلاو شد و آنگاه پروتئين آن به روش هاي لاري ، كلدال و بيوره سنجيده شد. بيشينه پروتئين سنجش شده 98.53 ميلي گرم به ازاي هر گرم گلبرگ خشك اوليه براي ا.نايجر و 244.81 براي ف.كرايسسپريم بود.
ساخت وگسترش يك زيست واكنشگاه نوين بستر جامد زيست واكنشگاه هايبستر جامد به خاطر وجود دو فاز گاز وجامد در كنار مقدار كمي آب ازاد و مشكلات ناشي از سختي شناخت واندازه گيري پديده هاي انتقال پيچيده اين تركيب همچنين به دليل همه گير بودن فرايند ها وزيست واكنشگاه هاي فاز مايع تاكنون چندان مورد توجه نبودهاند وبه همين دليل شرايط ومحدوديت هاي حاكم برآنها ونحوه طراحي اشان به خوبي مورد آزمون وبررسي قرار نگرفته است بيشينه زيست واكنشگاه هاي صنعتي وآزمايشگاهي به صورت ناپيوسته طراحي وساخته مي شوند كه هزينه هاي جانبي زيادي دارد در طراحي اين زيست واكنشگاه نوين تلا شد تا برخي مزيت هاي زيست واكنشگاه ها ي فاز مايع كه با ويژگي هاي فرايند هاي بستر جامد ناسازگاري ندارند به سامانه وساختار زيست واكنشگاه افزود شوند با واردكردن حلال فراورده نهايي به داخل فضاي واكنش گاه ( كه درودش هاي كنوني پس از پايان واكنش وبراي جدا كردن محصول از مواد باقيمانده دريك فرايند جداگانه به كار گرفته مي شود) محصول واكنش در بازه هاي زماني از مواد اوليه جدا مي شود مي توان براي ثابت نگهداشتن شيب غلظت محصول ان را به صورت پيوسته از راكتور خارج كرد آب آزاد مورد نياز واكنش با ورود بسته هاي حاوي مواداوليه مايه كوبي شده به آب فراهم مي شود وحركت چرخشي اين بسته ها دور محور شان اب اپبيش از اندازه را از بسته ها جدا مي كند از ويژگي هاي اين زيست واكنش گاه است كه به كمك آن مي توان داده هاي ازمايشگاهي وآزمايشي را به اندازه صنعتي همگن كرد
در مرحله نخست گلبرگ تازه زعفران از مزارع مختلف استان خراسان رضوي و شهر نطنز در استان اصفهان جمع آوري شد و به سه روش متفاوت يعني با تابش مستقيم شعله ، با جابجايي اجباري هواي داغ و با جابجايي اجباري هواي محيط خشك شد. سپس برخي تركيبات مهم آن سنجيده شدند تا مناسب بودن آن براي كشت بررسي شود. با توجه به بالا بودن مقدار مواد فنوليك و تركيبات پكتيني و ليگنينليتيكي و قندي در ساختار گلبرگ اين گياه احتمال مي رود قارچ هاي مصرف كننده اين تركيبات آنزايم هايي را كه در چرخه تجزيه و مصرف آنها نياز دارند را به بيرون از بافت خود تراوش كنند. به همين دليل قارچ سفيدپوس فنركايت كرايسپريم و قارچ ريسه اي اسپرجيلوس نايجر انتخاب شدند تا در ورآوري بستر جامد بر روي گلبرگ كشت شوند. اين قارچ ها با تراوش انزايم لكيز تكيبات فنوليك را مصرف مي كند. قارچ 1.نايجر از اصلي ترين قارچ هاي تراوش كننده انزايم ها پكتيني و ليگنينليتيكي در صنعت است. حالات ور وش هاي مختلفي براي يافتن بهترين شرايط كشت بررسي شدند و بيشترين ميزان انزايم لكاز اندازه گيري شده در اين روش با ف. كرايسسپريم به 887 واحد در روز سوم رسيد و براي آنايجر اين مقدار در روز يازدهم برابر 662 واحد بين المللي در هر گرم گلبرگ خشك آغازين بود. بيشترين ميزان پروتيينيز اندازه گيري شده در كشت بر روي گلبرگ سترون شده با نور UV براي انايجر در روز يازدهم برابر 295 واحد بين المللي در هر گرم گلبرگ خشك آغازين بود و بيشترين ميزان انزايم پلي گلكترونيز اندازه گيري شده در كشت بر روي گلبرگ سترون شده با نور UV با ف. كرايسپريم به 149 واحد در روز دوم رسيد و براي انايجر اين مقدار در روز هفتم برابر 757 واحد بين المللي در هر گرم گلبرگ خشك آغازين بود.
موارد یافت شده: 6